FİNAL SINAVI TEKNİK ARIZALARI İÇİN ALTERNATİF TELAFİ DUYURUSU

Sevgili Öğrenciler,

Daha önce de söylediğim gibi, final sınavlarında online sisteme yönelik teknik arızalardan kaynaklanan sorunlar yüzünden, sınav tekrarları yapılacaktır. Yine sorun olursa online sözlü sınav yapılacaktır. Bunda da sorun çıkarsa o durumda ödev verilecektir. Ancak ödev sınavdan zor olacaktır. Zira bir kitapta açıklaması olan soru tipi olmayacaktır.

Yine dikkatle önemini vurguluyorum KİŞİSEL DURUMLARA YÖNELİK MAZERET BİLDİRMEYİNİZ.  Sınav seçenekleri sizlerin görev, sağlık, aile durumlarınıza göre değil, online sistemden kaynaklı arıza ve aksaklıklar için yapılacaktır.

Çok fazla bireysel mail geliyor, sağlık personeliyim, ceza infaz kurumundayım. Vb. Bu koşullar nasıl ki normal dönemlerde mazeret sayılmıyorsa şimdi de sayılmaz. Ancak teknik donanım arızalı olduğunda tekrar sınavları ve online sözlü yapılacaktır.
Sadece ikamet ettiği köyde internet yok gibi, bir durum ispatlanırsa ödev verilecektir.

Tek tek yazmayınız. Her final sınavı internet kopmalarına karşın birden çok kez tekrarlanacaktır. Kaygılanmanıza gerek yok. Başarılar dilerim.

Prof.Dr. Elif Sonsuzoğlu

YDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı