E – SINAV DUYURUSU

FİNAL SINAVLARI

ZORUNLU DERSLER İÇİN 1-10 Haziranda

FAKULTE SEÇİMLİK DERSLERİ İÇİN BAYRAM ERTESİ 27/30 Mayısta

UZEM  Dersler, İng. Türkçe, Atatürk İlk, ve PC hk dersler ayrıca Uzem tarafından  bildirilir.

Yarın Fakülte tarafından verilen derslere ilişkin sınav takvimi açıklanacaktır.

Yeni bir talimat gelmedikçe sınav kuralları aşağıdaki gibidir.

1. E-sınavlar kayıt altında gerçekleşmektedir.
  2. Sınavdan herhangi bir nedenle çıkış yapan öğrenciler yeniden sınav ortamına 2 dk içinde giriş yapabilir daha sonra alınmaz. Öğrencinin sınavı iptal edilir.
  3. Sınav başlamadan önce öğrencilerin fotograflı kimlik kontrolü BBB oturumu veya Google Hangout Meet ortamında sözlü olarak yapılacaktır.
  4. Sınav esnasında öğrencilerin soru sorması yasaktır.
  5. Soruların sırası ve test ise cevapların şıkları karışık verilmektedir. Cevaplandırılan sorular için geriye dönme şansı yoktur.
  6. Sınav süresinde öğrencilerin kamera ve mikrofonu açık olmalıdır.
  7. Bilgisayar, internet, kamera ve mikrofon düzeneği öğrencinin sorumluluğunda olup, öğrenci sınavdan önce kamera ve mikrofonunun çalışıp çalışmadığını kontrol etmelidir.
  8. Sınavın başlama süresine dikkat ediniz ve sınav platformuna katılmak için geç kalmayınız. Sınavın ilk 10 dakikasından sonra geç kalan öğrenciler sınav platformuna kabul edilmeyecektir.
  9. Sınavlara cep telefonu ile girebilirsiniz ancak, klasik soruları cevaplamanız güç olabilir.